100% full Not resolved
1.0
Details
Customer service
Diversity of Products or Services
Reliability
Staff
Website
11 comments

Update by user Apr 25, 2016

Masih tiada kerjasama, bukan aku sorg yang kena, ada sorg member yg ajak pun masih float lg payment.

Original review posted by user Mar 26, 2016

Salam semua aku cuma nak suruh korang berhati2 dengan broker komoditi HKtrade.asia ni. Senang aku katogerikan scam la kot sbb dh lama aku withdrwaw duit keuntungan smp sekrang x bayar2.

4x aku withdraw 1 je diorg bayar tu pun yang paling sikit. Malang2..dari 13/11/2015 smp skrg dh 4 bulan withdraw duit tak masuk2. Bau hancing dah ni. Lupakan hasrat korang nak join broker mcm ni. Alasan dia bagi HK Trade Asia tidak akan bertanggungjawab di atas kelewatan penerimaan keuntungan dari pasaran semasa. Mampoi laaa...

Aku nk tnya korang la kan, broker forex/komoditi lain kalau withdraw paling cepat berapa lama dan paling lambat boleh smp ke 4 bulan?

dekat fanpage pun tgk bukan main lagi org masuk puluh2 k, yellow card la jadah apa la, nak masuk mau modal 100k jadi yellow card. duit aku withdraw berapa k je xmampu bayar.

Kalau korang kenal tokei dia dan pakar2 forex/komoditi konon2nya, yg dok anjur program hktrade sana sini ikut tokei dia tu, sila kirim salam kt org taiping tu buat malu kampung dia je.

Attached Thumbnails

Reviewer is in unhappy mood. This person stated that there is a room for improvement of scam. Please immediately contact the author of this review to discuss poor customer service of commodity trading and associated monetary loss in the amount of $5000. Hktrade Asia needs to issue a full refund according to poster's claims.

Other people also mentioned commodity trading in their reviews. You may find this information helpful for further shopping at Hktrade Asia.

Had an Experience with Hktrade Asia?

Write a review

Comments

Terms of Service
Post Comment
Cancel
Anonymous
#1368308

saye ok je..huhu

Anonymous
to Anonymous #1370288

ok bapak hang, ramai kena kencing..saje nk sedapkan hati org.. x pun ko ni mmg geng2 owner..org lain xyah pecaya la mmg scam

Anonymous
#1364856

ni ha fb yellow card yang kaki kencing tu...abeh beribu duit die dah lesapkan.

https://www.facebook.com/razrul

Anonymous
Muar, Johor, Malaysia #1309663

Memang scam.0133250946..

no fon scammers ni. Nama faizal. Dah labur 4k sejak sept 2016.

Satu sen pn x dpt balik.Mcm mana nak lapor pihak berkuasa ya?

Anonymous
#1303464

Memang scam pn.Org taiping tu senyap.

Ajk jumpe, tp last minit x jd plk.Bila tnye lebih2, terus diam x kata apa

Anonymous
Kuala Lumpur, Kuala Lumpur, Malaysia #1227602

ramai dh terkena termasuk aku

Anonymous
to Anonymous #1350307

Hai kawan2 kita bersatu boleh x kalau sesiapa setuju email aku

Akuberjanggut@gmail.com

Anonymous
Kuala Lumpur, Kuala Lumpur, Malaysia #1223561

memang x guna hk asiani siallll..... nk byr ke xnk byrke senyap wat bodoh hidup mkn duit org ramai babiiii punye melayu niii..

Anonymous
Petaling Jaya, Selangor, Malaysia #1184783

bro betul ke?aku dh lamer melabur lebih kurg thn 2014 lg so far sumer setel dpt jer duit just dier slow sket utk byr mn2 broker pn same...

bukan dier kuarkn duit tp dari main broker..sbb hk trade sub broker kpd broker main.

Anonymous
#1148817

Ye ke saya baru nak join hktrade.asia. jika camtu kira tak jadilah.

You May Also Like

World Financial Group - CONVERSATION W/WFG EMPLOYEE STATEING ANTI-AMERICAN VIEWS. World Financial Group "WFG is a complete joke. I myself have now as of yesterday been targeted to be recruited twice now. Both experiences were that of a greedy, uneducated individual with no..." Read more World Financial Group - Gotta Feel SORRY for WFG Agents World Financial Group "WFG agents trick and cheat you. Then they recruit you and teach you how to trick and cheat other people. Seriously guys. Thats how it goes there. Why do I..." Read more Nal International Gmbh - Nick Nack Neoklis Lazanas hoch kriminell Nal International Gmbh "Als ehemaliger Geschäftspartnerwurde ich von Lazanas ebenfalls massiv betrogen und hintergangen. Ich habe die Einträge erst vor kurzem gesehen und von den diversen Strafverfolgungen gegen Lazanas erfahren. Er hat weder..." Read more World Financial Group - Transamerica *KEEPS* Your FFIUL Money When You Die World Financial Group "A shocking dirty little secret of Universal Life policies: you LOSE all your policy's cash value when you croak. This is true of Transamerica’s Financial Foundation Indexed Universal Life (FFIUL)..." Read more Other Company - Beware purchasing a "Cozy Trike" from epizontech.com Other Company "This review is about the people who sell this bike. The bike itself is OK, although badly welded and painted. The problem is, other than placing an order you cannot..." Read more All American Liquidation And Estate Sales - Buyer Beware!  Not if, but how much you will be ripped off! All American Liquidation And Estate Sales "BEWARE! Do not sign a contract with Bobbee to do your estate sale, because it is not a question of if you will be ripped off. The only question is..." Read more I need help my roblox account was hacked my accounts name is zooingcar34 Roblox "i called you guys about it but need my account back it was zooingcar34@yahoo.com i am the owner and my name is joshua josiah valbert and my roblox account is..." Read more Ryan Homes - Poor workmanship Ryan Homes "Reason 1000 why you should never buy a home built by Dan Ryan. Had a pipe burst in the kitchen and when the corner cabinet was removed this what we..." Read more