Kuala Lumpur, Kuala Lumpur
7 comments
100% full Not resolved
1.0
Details
Customer service
Diversity of Products or Services
Reliability
Staff
Website

Update by user Apr 25, 2016

Masih tiada kerjasama, bukan aku sorg yang kena, ada sorg member yg ajak pun masih float lg payment.

Original review posted by user Mar 26, 2016

Salam semua aku cuma nak suruh korang berhati2 dengan broker komoditi HKtrade.asia ni. Senang aku katogerikan scam la kot sbb dh lama aku withdrwaw duit keuntungan smp sekrang x bayar2.

4x aku withdraw 1 je diorg bayar tu pun yang paling sikit. Malang2..dari 13/11/2015 smp skrg dh 4 bulan withdraw duit tak masuk2. Bau hancing dah ni. Lupakan hasrat korang nak join broker mcm ni. Alasan dia bagi HK Trade Asia tidak akan bertanggungjawab di atas kelewatan penerimaan keuntungan dari pasaran semasa. Mampoi laaa...

Aku nk tnya korang la kan, broker forex/komoditi lain kalau withdraw paling cepat berapa lama dan paling lambat boleh smp ke 4 bulan?

dekat fanpage pun tgk bukan main lagi org masuk puluh2 k, yellow card la jadah apa la, nak masuk mau modal 100k jadi yellow card. duit aku withdraw berapa k je xmampu bayar.

Kalau korang kenal tokei dia dan pakar2 forex/komoditi konon2nya, yg dok anjur program hktrade sana sini ikut tokei dia tu, sila kirim salam kt org taiping tu buat malu kampung dia je.

Attached Thumbnails

Reason of review: Poor customer service.

Monetary Loss: $5000.

Preferred solution: Full refund.

I didn't like: Scam.

Had an Experience with Hktrade Asia?

Write a review

Comments

Comment as anonymous or
Terms of Service
Post Comment
Cancel
Anonymous
Muar, Johor, Malaysia #1309663

Memang scam.0133250946..

no fon scammers ni. Nama faizal. Dah labur 4k sejak sept 2016.

Satu sen pn x dpt balik.Mcm mana nak lapor pihak berkuasa ya?

Anonymous
#1303464

Memang scam pn.Org taiping tu senyap.

Ajk jumpe, tp last minit x jd plk.Bila tnye lebih2, terus diam x kata apa

Anonymous
Kuala Lumpur, Kuala Lumpur, Malaysia #1227602

ramai dh terkena termasuk aku

Anonymous
to Anonymous #1350307

Hai kawan2 kita bersatu boleh x kalau sesiapa setuju email aku

Akuberjanggut@gmail.com

Anonymous
Kuala Lumpur, Kuala Lumpur, Malaysia #1223561

memang x guna hk asiani siallll..... nk byr ke xnk byrke senyap wat bodoh hidup mkn duit org ramai babiiii punye melayu niii..

Anonymous
Petaling Jaya, Selangor, Malaysia #1184783

bro betul ke?aku dh lamer melabur lebih kurg thn 2014 lg so far sumer setel dpt jer duit just dier slow sket utk byr mn2 broker pn same...

bukan dier kuarkn duit tp dari main broker..sbb hk trade sub broker kpd broker main.

Anonymous
#1148817

Ye ke saya baru nak join hktrade.asia. jika camtu kira tak jadilah.

You May Also Like

Nik Lzanas with ARCLIF Group among others Arclif Group "Nik Lazanas on the picture the second from left ist involved in many criminal companies and taking money from investors, making promises and just spending the money himself on fun,..." Read more Pacific Tycoon - The Truth about this Ponzi Scam Pacific Tycoon "If you are ever contacted by Pacific Tycoon, telling they purchase containers on your behalf, lease them out for you, promising high returns: either fixed 12% or fluctuating returns averaging..." Read more World Financial Group - Why the FFIUL--WFG’s Flagship Policy--is a *Disaster* World Financial Group "Please see attached the chart page from a Transamerica Financial Foundation Indexed Universal Life (FFIUL) policy. A California WFG agent sold this policy to a client earlier this year. Transamerica..." Read more World Financial Group - WFG is a Great Way to Go BROKE and LOSE FAMILY and FRIENDS World Financial Group "Mr/Ms WFG No-name from Nowhere. Please spare us your big fat lie about "many big earners" at WFG. It's total bull cr*p and you know it. Here I give you..." Read more Church and Dwight - Severe chemical burns from Nair Church and Dwight "Contacted them and they returned my purchase price. However I am still trying to heal the burns on my legs. Yes they acknowledged my "skin sensitivity" but I still have..." Read more Jessie Rayes Miniatures - Cake Ornament Sloppily Done and Crooked Business Jessie Rayes Miniatures "I chose Jessie Raye's Miniatures to do an ornament replica of my son and daughter-in-law's wedding cake, because of the intricacy and attention to detail shown in her sample pictures...." Read more Lazada Malaysia - Lazada bad Customer Services Lazada Malaysia "1. Chat CS cancelled my order and deny mistake. **I have chat records as proof. 2. Email to CS, log complaint politely, but has been ignored too. They purposely help/cover..." Read more Home Depot - Do not buy a Raheem water heater Home Depot "Purchased a water heater from Home Depot. For a short period no problem. For the last 3 weeks We have only had hot water for 3 times. A repair person..." Read more